Top On Top är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1927. Genom åren har många produkter passerat orderblocken; oljekaminer, frysboxar, stickmaskiner, gräsklippare, våffeljärn och hopfällbara stolar för att bara nämna några.

Redan på 40-talet kom de första hårtorkarna in i sortimentet. Tillsammans med handtorkarna bildar de idag ett ben i Top On Tops verksamhet, med ett brett sortiment av hand- och hårtorkar av hög kvalité.

På 1960 talet tillkom nästa produktgrupp, Top Hygien, som utgörs av hjälpmedel för dem som av handikapp, sjukdom eller ålder inte kan gå ensamma på toaletten. Idag omfattar koncernen också SOS Top Safe, som tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av säkerhetsskåp för olika behov samt Telos Telemontage, som är en ledande levarantör av brand- och inbrottslarm, passersystem, övervakning och telekommunikation.

Under 2013 förvärvades Farsta Lås som är en av de ledande aktörerna i Stockholm på lås och dörrautomatik i regionen. En välutrustad låsbutik finns på torget vid Hökarängens T-banestation i Farsta. Huvudkontoret finns i Örebro, där även Top Dryer, Top Hygien och huvuddelen av Telos Telemontage är lokaliserade. SOS Top Safe finns i skånska Höör.

Gemensam nämnare och ledstjärna för företagsgruppen är Kunskap, Kvalitet och Service. Under åren har vi lärt oss att en förutsättning för framgång är våra nöjda kunder och det är kvaliteten på de produkter och den service vi levererar som skapat förutsättningen för långa, varaktiga kundrelationer.

Top On Top AB · Slöjdgatan 23-25 · 703 63 Örebro · Tel 019-16 41 30 · info@topindustri.se
Gå till toppen